Voorzitter

Over het netwerk

Vastgoedcollega’s in de zorg wezen mij jaren geleden op het bestaan van het netwerk en ik sloot mij aan als lid. Sinds een aantal jaar treed ik als voorzitter van het Netwerk Bouwende Managers op, daarbij ondersteund door de agendacommissie en het secretariaat.

Kennis en inspiratie

Het netwerk vormt voor mij een bron van kennis en inspiratie. In mijn positie bij Karakter vorm ik op (strategisch) vastgoedvlak een eenling. Binnen het netwerk kan ik sparren met collega’s, kennis ophalen, kennis delen en vergroten. Dit versterkt zowel mijzelf als mijn organisatie.

Waardevol

Ik kan via het netwerk gebruikmaken van vastgoedkennis binnen de zorg. Hierdoor blijft de vraag naar extern advies door commerciële partijen beperkt. Dit is voor onze eigen zorgorganisatie gunstig, maar is ook maatschappelijk gezien een goede zaak.

Leren van anderen

Tijdens ons jaaruitje bezoeken we organisaties buiten de grenzen van de zorg. Door een kijkje te nemen achter de schermen van bijvoorbeeld een dierentuin of hotelketen, krijgen we vanuit een heel ander perspectief zicht op het CREM van onze zorgorganisaties.

Aanrader

Het netwerk is een aanrader voor vastgoedmanagers in de zorg die:

  • graag met collega’s in contact komen
  • kennis en ervaring willen delen
  • persoonlijk en professioneel willen groeien

Direct aanmelden of meer informatie?

Even voorstellen

Mijn naam is Peter Boonstra. Sinds 1999 ben ik werkzaam bij Karakter. Tot 2016 in de rol als Vastgoed en Facility manager en op dit moment als manager van de afdeling Bedrijfsvoering en Infrastructuur.

Mijn achtergrond ligt in het vastgoed. In eerste instantie bij defensie waar ik ben doorgegroeid richting het facility management. Bij Karakter heb ik bijdragen geleverd aan de groei van de organisatie en de professionalisering van het zogenaamde Corporate Real Estate Management (CREM).

Sinds 2016 ben ik als manager B&I intensief betrokken bij de ontwikkelingen rondom de financieel administratieve organisatie in het licht van de diverse transities rondom de jeugd GGZ. Daarnaast vormen Automatisering en Informatisering belangrijke aandachtsgebieden.